domingo, 10 de septiembre de 2017

GP Ajuntament, NOUS PARCS INFANTILS

Els xiquets de Tavernes ja gaudeixen dels nous parcs infantils en el passeig del País Valencià i el de Lepant

A més, el parc infantil de la plaça d’Espanya es remodelarà i es farà accessible, amb jocs inclusius. Tot amb l’objectiu de millorar les zones de jocs de Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes ha finalitzat les obres de reforma del parc infantil del passeig del País Valencià, que s'ha obert per als xiquets hui de matí.
Els treballs s’han centrat a ampliar i repavimentar la zona amb nou cautxú, i col·locar una zona de jocs múltiples amb un vaixell de grans dimensions. Així, s’han disposat diversos espais de joc perquè xiquets de totes les edats puguen jugar alhora amb tota classe d’activitats. A més, s’han col·locat tanques al voltant del parc per tal de vetllar per la seguretat dels xiquets. A este parc s’han destinat 59.000 euros.
A esta actuació s’afegeix també la modernització del parc del passeig Lepant, on el Consistori ha remodelat els espais enjardinats amb gespa artificial, ha repavimentat amb nou cautxú i ha instal·lat nous jocs, com un tren i un autobús, entre altres elements, i que, en total, suma vora 57.000 euros.
Mentrestant, en la plaça d’Espanya es farà un parc accessible, amb una inversió de quasi 33.000 euros, amb què es millorarà la zona infantil, amb jocs inclusius. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario