viernes, 21 de julio de 2017

GP Ajuntament, OPERATIUS ESPECIALS POLICIA LOCAL

La Policia Local de Tavernes té preparat un dispositiu especial per a atendre els actes d’este cap de setmana

A més, la Policia Local ha previst un operatiu especial per a l’Iboga Summer Festival que s’iniciarà a les 18 hores del dimecres 26 de juliol i finalitzarà en la matinada  del dilluns 31.

La Policia Local de Tavernes té preparat el dispositiu especial per a atendre els actes autoritzats d’este cap de setmana. Entre ells, es troba l’obertura de portes de la fira de Sant Jaume, que inclourà diversos actes a l’avinguda de la Marina, com un passacarrer amb batucada, discomòbil, desfilada de moros i cristians, etc.
No està previst tallar el trànsit de vehicles per l’avinguda la Marina, donat que els actes previstos a realitzar tindran lloc per l’interior de l’avinguda. Es recomana reduir la velocitat dels vehicles al seu pas per esta zona ja que es preveu una gran concentració de gent de vesprada-nit.
A més del tradicional mercat del dissabte en la zona de la Goleta, este dissabte també hi ha una festa musical en els camps de futbet del parc del Nord que es desenvoluparà de matí i vesprada, fins ben entrada la nit, i que aglutinarà a una gran quantitat de jóvens.
La Policia Local de Tavernes vetlarà pel correcte desenvolupament dels actes i garantirà la seguretat dels vianants i conductors que transiten per les zones de màxima afluència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario