miércoles, 5 de julio de 2017

GP Ajuntament, INSERCIÓ SOCIOLABORAL

L’Ajuntament de Tavernes posarà en marxa un programa d’inserció sociolaboral per a persones amb risc d‘exclusió social

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives ha concedit a Tavernes una subvenció de quasi 149.000 euros per al programa Incorpora’t, que s'emmarca dins del Fons Social Europeu.

L’Ajuntament de Tavernes destinarà la subvenció de 149.000 euros al desenvolupament d’itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació d’exclusió social de Tavernes.
Amb esta ajuda es posarà en marxa el programa Incorpora’t amb què es beneficiaran vora 400 persones del municipi. D’esta manera, l’Ajuntament actuarà en els barris de Cantalot i Divina Aurora per tal de donar un impuls al sector més desafavorit de la població.
La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “és la primera vegada que s’obrin projectes dirigits al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament. Estem contents de la faena i l’esforç realitzats pels tècnics municipals, que ha fet que arribe la subvenció a Tavernes per davant d’altres ajuntaments més grans i mancomunitats. És una notícia molt bona per al nostre municipi, que ajudarà un sector de la població a millorar la seua qualitat de vida”.
L’objectiu d’este projecte serà dur a terme formació, orientació i assessorament i dotar els col·lectius més vulnerables de les habilitats necessàries perquè puguen accedir al mercat laboral. Tot això ho faran ajudats per psicòlegs experts en inserció laboral contractats per l’Ajuntament, que treballaran de forma coordinada amb els treballadors socials municipals durant sis mesos, període que es pot ampliar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario