jueves, 6 de julio de 2017

GP Ajuntament, INVERSIONS VARIES

L’Ajuntament de Tavernes invertirà 72.000 euros en millores en el llac de la Goleta i el camp del Vergeret

Entre les inversions previstes hi ha canviar el sistema de producció d'aigua calenta sanitària (ACS) del camp del Vergeret i millorar els sistemes d’airejadors i canonades del llac de la Goleta.

L’Ajuntament de Tavernes va aprovar en el Ple de dilluns passat una modificació de crèdit per a destinar 72.000 euros a inversions financerament sostenibles.
Entre estes, hi ha la reforma de les instal·lacions d’aigua calenta sanitària en el camp del Vergeret, tal com ja es va fer en el poliesportiu municipal a principis del 2017. Amb estes obres, a les quals es destinaran 30.000 euros, s’aconseguirà que la temperatura de l’aigua es mantinga per damunt de 50ºC i es previndrà i controlarà la legionel·losi en els vestidors.
A més, l’Ajuntament destina 42.000 euros al llac de la Goleta per a substituir els airejadors per uns de nous i millorar el sistema de canonades, de manera que s’oxigene millor l’aigua del llac.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, va assenyalar en el Ple que, a estes noves inversions en el llac de la goleta, s’està estudiant netejar el fons de l’estany. “Els grups municipals, en companyia dels tècnics de l’Ajuntament, vàrem comprovar que les dues accions no eren contradictòries i, per tant, les podrem dur a terme”.

No hay comentarios:

Publicar un comentario