viernes, 24 de febrero de 2017

GP Ajuntament, TRACTAMENT PROCESSIONÀRIA

L’Ajuntament de Tavernes continua amb el tractament contra el cuc de la processionària
              
Els centres escolars, els jardins públics, el Calvari, tot el mur de defensa i la torre de guaita han estat les principals zones on s’ha dut a terme el tractament.

La Regidoria d’Obres Públiques de l’Ajuntament de Tavernes ha desenvolupat una campanya de tractament contra el cuc de la processionària que afecta els pins del municipi.

La brigada municipal ha retirat les bosses de processionària i l’empresa que té contractada l’Ajuntament ha realitzat la fumigació.

La regidora d’Obres Públiques, Llum Sansaloni, va assenyalar al passat ple de l’Ajuntament que l’inspector municipal ja havia vist totes les zones on es presentava major incidència, acompanyat pel tècnic de la Conselleria, i l’Ajuntament anava a iniciar les actuacions. A més, va indicar que “he demanat que es faça un informe per a traslladar la situació a la Conselleria de Medi Ambient, per si en un futur fóra necessari prendre algun altre tipus de mesura”.

Les actuacions s’han dut a terme en els pins de la zona del Calvari i Divina Aurora, la zona del Cantalot i tot el mur de defensa, els centres educatius, els jardins públics afectats, així com la zona de la torre de guaita.
Una vegada finalitzat el tractament contra este cuc, l’Ajuntament de Tavernes farà un seguiment per evitar que rebrote.

No hay comentarios:

Publicar un comentario