miércoles, 1 de febrero de 2017

GP Ajuntament, ASSEMBLEA CIUTADANA EL PROPER DIA 16

L’Ajuntament de Tavernes convoca una nova assemblea ciutadana


L’acte, on es tractaran les inversions més importants del pressupost del 2017 i es mostrarà la situació actual de la piscina coberta amb un reportatge gràfic, entre altres temes, serà el dia 16 de febrer en la Casa de la Cultura a les 20 hores.


L’equip de govern de l’Ajuntament de Tavernes ha convocat de nou una assemblea ciutadana amb l’objectiu de reunir els veïns de la ciutat per a informar sobre determinats temes d’interès.

Durant esta reunió, els ciutadans podran conèixer de primera mà qüestions importants com les inversions previstes en els pressupostos del 2017. A més, s’analitzarà l’estat actual de la piscina municipal i de les seues instal·lacions amb imatges recents de l’interior del recinte. El col·lector de la platja serà altre dels punts a tractar, on s’explicaran els passos que s’han donat en este projecte.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha assenyalat que “seguim en la línia de donar a conèixer de primera mà els temes que afecten tota la ciutadania, donant veu als nostres veïns, en un acte de transparència i proximitat”.

En la reunió també es tractaran les conclusions a què es va arribar en les reunions de barri per a acordar amb els veïns el Pla d’Inversió de la Via Pública, que recull les dos actuacions més importants que necessita cada zona.

Finalment, es dedicarà un espai a precs i preguntes en què s'obrirà un torn de paraula perquè els assistents puguen aclarir els dubtes que plantegen.

No hay comentarios:

Publicar un comentario