jueves, 23 de febrero de 2017

GP Ajuntament, NIT D'ALBADES I CRIDA FALLES

La Crida encendrà la flama de les falles de Tavernes


El dissabte 25 de febrer començaran oficialment les falles de Tavernes amb l’acte de la Crida, a les 7 de la vesprada, i el divendres dia 24 tindrà lloc la Nit d’Albades.


Tavernes encetarà un any més les Falles amb l’acte de la crida. La fallera major de Tavernes, Carolina Pérez, junt amb l’alcalde de Tavernes i president nat de la Junta Local Fallera, Jordi Juan, i la regidora de Festes, Encar Mifsud, donarà pas a les festes falleres.

La cort d’honor i el president de la Junta Local Fallera també hi estaran al balcó de l’Ajuntament. A l’acte assistirà la corporació municipal de l’Ajuntament de Tavernes i les sis comissions falleres.

En l’acte es lliuraran diversos premis com el del campionat de futbet, el concurs de narrativa i el de la postal nadalenca. La crida acabarà amb un castell de focs d’artifici al passeig País Valencià.

La nit del divendres tindrà lloc la Nit d’Albades, amb el cant a la fallera major de Tavernes i la seua Cort d’Honor. Després es farà un recorregut per tots els casals fallers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario