viernes, 3 de febrero de 2017

GP Ajuntament, NOUS JUPETINS ANTIBALES PER A LA POLICIA LOCAL


Tavernes augmenta la seguretat de la Policia Local amb nous jupetins antibales


Amb estes noves adquisicions, tots els efectius disposaran de jupetins de seguretat durant la seua jornada laboral, tant els del grup operatiu com els agents d'atenció al ciutadà, donant prioritat a la seua integritat física davant atacs amb armes de foc o de tall.


L'Ajuntament de Tavernes, atenent les reivindicacions de la Policia Local, ha adquirit 8 jupetins de seguretat per als agents, augmentant la dotació fins a un total de 16. D’esta manera tots els efectius disposaran de jupetins durant la seua jornada laboral.

L’objectiu és dotar als policies d'una eina d'autoprotecció antibales i davant armes blanques, que poden ser utilitzats tant de forma continuada com per a la realització de serveis o operatius concrets. Estos nous jupetins són més ergonòmics i disposen d’inscripcions reflectants que afavoreixen la visibilitat dels agents.

“La intenció és continuar dotant a la Policia Local de Tavernes dels elements de protecció i seguretat necessaris perquè puguen desenvolupar les seues tasques de la forma més eficient i segura possible”, ha assegurat la regidora de Seguretat Ciutadana, Llum Sansaloni.

A més, la regidora ha afegit que “esta no és actuació aïllada, sinó que forma part d’un pla d’inversions de la Regidoria de Seguretat Ciutadana per a dotar a la Policia Local de Tavernes dels materials i les infraestructures necessàries d’acord a una policia de qualitat”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario