martes, 14 de febrero de 2017

GP Ajuntament, RUTES TURÍSTIQUES ENTRE COMARQUES

Tavernes participa en la nova edició de les Rutes Turístiques Entre Comarques

El dia 26 de març, tots els turistes i participants de les Rutes Turístiques faran una ruta a la cova del Bolomor, on es realitzaran els tallers didàctics de foc i talla lítica amb sílex.

Les Rutes Turístiques Entre Comarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Safor, la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i Baixa i, enguany, també la Costera i la Canal de Navarrés, amb les quals es dóna a conèixer la cultura, la història, la gastronomia i les tradicions de cada municipi.
El programa de visites disposa de 34 rutes, entre les quals hi ha la ruta a la cova del Bolomor a Tavernes. Els visitants es concentraran en l’entrada principal del poliesportiu municipal a les 10:30 del matí i començaran l’itinerari on gaudiran d’una visita guiada al jaciment prehistòric i dels tallers didàctics que s’hi duen a terme. El preu de l’activitat serà de 4 euros per persona.
El dia 25 de juny tindrà lloc la Segona Trobada Entre Comarques a Corbera  per a acomiadar este programa de rutes.
En els punts d’informació turística de les mancomunitats participants i en les seues pàgines web es pot trobar més informació.  http://www.mancomunitat-safor.es/ca/report/rutes-turistiques-entre-comarques-arriben-safor-0

No hay comentarios:

Publicar un comentario