jueves, 19 de enero de 2017

Nota premsa FALLA CAMBRO, PRESENTACIÓ

La Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna presenta este cap de setmana a les seues falleres majors per a l’any 2017. En un acte que tindrà lloc a la Casa de la Cultura de la ciutat este dissabte, 21 de gener, a partir de les 20 hores, la comissió presidida per Ximo Mifsud i Almiñana, exaltarà a Gema Benavent i Brines com a Fallera Major. En acabar l’acte central, el grup de teatre Pep Meló d’esta mateixa falla interpretarà un sainet valencià. Seguidament i com a tancament de la vetlada, hi haurà una actuació del quadre artístic de la Falla Cambro.

El diumenge, 22 de gener, serà el torn dels més menuts. A les 17 hores començarà l’acte en el que d’entre totes les xiquetes de la comissió infantil, serà exaltada Fallera Major Infantil la fallereta Regina Ascó i Fons, que estarà acompanuada pel president infantil, Pau Fuster i Bellver. En acabar, el quadre artístic infantil oferirà una actuació que, de segur, farà les delícies de menuts i grans.

En els dos actes, la Falla Cambro comptarà amb la companuyia de la resta de les sis falles de la localitat, així com de la Fallera Major de Tavernes, Carol Pérez, i els representants municipals.

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario