miércoles, 18 de enero de 2017

GP Ajuntament, COVA BOLOMOR EN FITUR


La cova del Bolomor destaca com a producte turístic a FITUR


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha participat en una taula redona per a promocionar el patrimoni històric i cultural de la cova del Bolomor com a producte turístic sostenible i de qualitat.


La Fira Internacional del Turisme 2017, que ha obert les portes hui a Madrid, compta amb la presència de Tavernes, que participa amb la marca La Valldigna, dins l’estand de València Turisme de la Diputació de València.

Esta vesprada ha tingut lloc la taula redona “Del Patrimoni al producte turístic”, on ha participat la diputada provincial de Turisme, Pilar Moncho, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, els alcaldes de Sagunt i Llíria i l’alcaldessa de Gandia.

L’objectiu ha estat promocionar Tavernes i la resta de municipis des d’una nova perspectiva. En el cas de Tavernes, s’ha destacat el futur centre d’interpretació al voltant de la cova del Bolomor.

L’alcalde, Jordi Juan, ha assenyalat “la importància de la Valldigna al llarg de la història, ja que hi han hagut fites importants com els assentaments de la cova del Bolomor. Este jaciment té una gran importància científica, arqueològica i patrimonial que hem de potenciar. Així, amb l’ajuda de la Diputació, podrem transformar el patrimoni històric i cultural en un producte turístic sostenible i de qualitat. Este és el motiu que ens uneix als quatre municipis en companyia de la Diputació”.

A més, Jordi Juan ha presentat les accions que s’han dut a terme per a donar valor al jaciment arqueològic com l’activitat nocturna, que complementa les visites guiades a la cova i els tallers didàctics, però sobretot, la posada en marxa del projecte per al futur centre d’interpretació del jaciment i d’arqueologia experimental: “Hem signat un conveni amb la Diputació de València i engegarem este projecte a llarg termini que atraurà la gent a Tavernes i la Valldigna, tant a la platja, el monestir com les rutes paisatgístiques”.

La diputada, Pilar Moncho, ha manifestat que “l’objectiu prioritari del Patronat de Turisme de la Diputació són els ajuntaments, i hem de treballar conjuntament per a posar en valor el patrimoni que tenim”.

Fitur servirà d’aparador durant estos dies per a mostrar les platges, els espais naturals, la cultura, les festes, la gastronomia, l’oci i les diverses activitats que es poden realitzar a Tavernes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario