viernes, 27 de enero de 2017

GP Ajuntament, L,ALCALDE VISITA TALLER D,OCUPACIÓ



El taller d’ocupació ha rebut hui la visita de l'alcalde de Tavernes


L’alcalde, Jordi Juan, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, hi han fet una visita per a conèixer les tasques formatives que duen a terme les 13 persones contractades durant un any.


L’Ajuntament de Tavernes ha contractat 13 persones a través del nou taller d’ocupació “Revalorització dels recursos turístics III de Tavernes de la Valldigna”.

A través d’este taller, que té una durada d’un any, actuaran en projectes de restauració ambiental i paisatgística en diversos enclavaments d’alt valor ecològic i mediambiental de Tavernes, així com en la rehabilitació del patrimoni etnogràfic per a donar-li valor.

Este matí, l’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer, han visitat els alumnes i l’equip directiu per a conèixer les faenes que estan realitzant en l’antiga escola infantil Víctor Calatayud.

Jordi Juan ha comentat l’esforç que està fent l’Ajuntament invertint en estos tallers per tal de fomentar l’ocupació a Tavernes: “Hem de tindre en compte la importància de la formació que reben els alumnes, ja que s’aconsegueix que més del  50 per cent s’inserisquen en el mercat laboral”.

A més, han aprofitat per a comprovar les millores que s’han fet en este centre, que han consistit a eixamplar una de les aules i adaptar els banys i l’itinerari a la normativa d’accessibilitat.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario