martes, 17 de enero de 2017

GP Ajuntament, FITUR 2017

Tavernes donarà a conèixer el patrimoni històric i cultural a FITUR


L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, participarà demà dia 18 en una taula redona de presentació de les accions que es duen a terme per a donar valor al jaciment arqueològic del Bolomor.


Tavernes participarà en la Fira Internacional de Turisme 2017 que s’inaugura demà dia 18 de gener a Madrid. Ho farà amb la marca Valldigna, dins del marc del Patronat de Turisme de la Diputació de València.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, i el regidor de Turisme, Josep Llàcer, hi assistiran per a donar a conèixer les polítiques de planificació d’un turisme sostenible i de qualitat, amb l’objectiu de millorar la competitivitat de Tavernes com a destinació turística, apostant per la cura del patrimoni natural i paisatgístic, i restaurant els entorns urbans.

Fitur servirà d’aparador per a mostrar l’oferta del municipi, com les platges, els espais naturals, la cultura, les festes, la gastronomia, l’oci i les diverses activitats que es poden realitzar, entre d’altres, les visites i tallers didàctics a la cova de Bolomor. Un jaciment excel·lent per a descobrir les característiques del poblament paleolític europeu i les formes de vida dels neandertals i altres homínids.

L’equip de Bolomor també hi estarà present per a fer difusió del projecte de la cova. La fallera major de Tavernes, Carolina Pérez, i el vicepresident primer de la Junta Local Fallera, Ximo Felis, faran promoció de la festa fallera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario