martes, 31 de enero de 2017

GP Ajuntament, FORMACIÓ PER A MILLORAR OCUPACIÓ, NOVES AULES HOMOLOGADES

Tavernes ampliarà l’oferta formativa destinada a millorar l’ocupació de les persones aturades del municipi

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el SERVEF han homologat noves aules a l’antiga escoleta Víctor Calatayud.

L’Ajuntament de Tavernes augmentarà en breu l'oferta formativa destinada a millorar l’ocupació dels ciutadans de Tavernes, i que s'afegiran als cursos que ja formen part de la seua oferta.
Tot això serà possible gràcies a l’homologació de noves aules de formació per part de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el SERVEF.
L’Ajuntament de Tavernes ha invertit al voltant de 14.000 euros de fons propis en l’ampliació i condicionament del centre de formació de l’antiga escoleta Víctor Calatayud, en el carrer Mare de Déu dels Desemparats.
Així, Tavernes podrà accedir a noves subvencions per a millorar l’ocupabilitat de persones amb risc d’exclusió social, parats de llarga duració, dones i jóvens. S’impartiran cursos de formació amb què els alumnes rebran els certificats de professionalitat que acrediten les seues competències per al desenvolupament de l’activitat.
En concret, l'Ajuntament oferirà noves especialitats formatives relacionades amb els camps de l'edificació i l'obra civil, la informàtica i les comunicacions, i els serveis socioculturals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario