lunes, 2 de octubre de 2017

GP Ajuntament, REPARACIÓ PAS D'ASENCIO

El regidor d’Agricultura anuncia que es repararà el Pas d’Asencio

L’Ajuntament de Tavernes invertirà 36.000 euros de recursos propis a asfaltar este camí rural abans que acabe l’any.

L’Ajuntament de Tavernes asfaltarà un tram del camí de la Séquia de la Bova (conegut popularment com Pas d’Asencio) amb 36.000 euros de recursos propis. Es tracta d’un tram que registra un gran nombre de vehicles cada dia, ja que connecta dos camins importants (camí Reial i camí dels Marenys).
Esta actuació s’afig a les ja realitzades per a adequar el ferm dels camins de Puça, de la Moleta, Primer del Golfo, dels Marenys i d’Herrera.
L'objectiu d’estes obres respon a la necessitat de satisfer una de les accions més demanades pel sector agrícola de Tavernes. “Tal com vàrem acordar en el Consell Agrari, este tram és una de les nostres prioritats. Volem acomplir una de les demandes dels llauradors del nostre poble i, per això, continuarem treballant per arreglar a poc a poc altres camins rurals”, ha assenyalat el regidor d’Agricultura, Javier Escrihuela.
A més, la Conselleria d’Agricultura ha posat en marxa altres actuacions en camins i en infraestructures agràries de regadiu destinant 21.703 a millorar camins rurals de Tavernes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario