miércoles, 18 de octubre de 2017

GP Ajuntament, HOMENATGE A ANTONIO CHOVER SALOM

Tavernes homenatja el compositor valler Antonio Chover Salom

El dia 27 d’octubre, a l’Escola de Música Mestre Arnau, s’ha programat un concert de guitarra a càrrec de Carlos Blanco Ruiz, i es presentarà el llibre amb la biografia i l’obra de Chover.

L’Ajuntament de Tavernes, amb motiu del centenari de Tavernes com a ciutat, presentarà el llibre Integral de la obra para guitarra de Antonio Chover Salom. Biografía, edición crítica y grabación, amb l’obra de Chover, músic i compositor valler que fou nomenat fill predilecte .
Este llibre, que recull la biografia, el context historicomusical i l’edició crítica a càrrec de l’autor Carlos Blanco Ruiz, pretén retre homenatge al guitarrista i estudiós de la música popular, Antonio Chover, que ens va deixar l’any 2014.
La finalitat d’este treball és tornar a la memòria col·lectiva el compromís d’un compositor que va triar la guitarra com un dels mitjans més expressius per a transmetre el seu univers sonor, fruit d’una època i una societat concretes.
A més, l’autor del llibre, Carlos Blanco, farà un concert de guitarra en memòria seua. L’acte serà a l’Escola de Música Mestre Arnau, en el Prado Comarcal, el dia 27 d’octubre a les 20 hores.

No hay comentarios:

Publicar un comentario