martes, 3 de octubre de 2017

GP Ajuntament, PARC INFANTIL PLAÇA D,ESPANYA

El parc infantil accessible de la plaça d’Espanya s’obrirà hui als xiquets de Tavernes

Este nou parc infantil accessible s’ha dissenyat per tal que tots els xiquets juguen a la vegada, siguen quines siguen les seues capacitats.

L’Ajuntament de Tavernes obrirà hui el nou parc infantil de la plaça d’Espanya després de la remodelació integral per a fer-lo accessible.
Esta nova zona de jocs inclusius es basa en la integració dels jocs habituals amb jocs accessibles i adaptats per a xiquets amb diversitat funcional, perquè puguen gaudir del parc amb la resta de menuts.
Esta actuació, en què el consistori ha invertit vora 33.000 euros, és la primera fase d’un projecte de millora i modernització del parc que inclou la col·locació d’altres elements com, per exemple, una engronsadora.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha manifestat que “la creació d’este parc accessible és una mostra més del compromís del govern municipal amb l’accessibilitat i amb totes les persones que tenen algun tipus de diversitat funcional. És un exemple més del compromís amb la integració, perquè volem que tots els xiquets juguen junts. I esta actuació no és aïllada sinó que forma part d’un pla de regeneració urbana de Tavernes. Cal recordar que recentment hem inaugurat dos parcs infantils nous; també vàrem millorar les infraestructures del parc caní dels Sequers i estem acabant un nou parc en la plaça del rei Fahd de la platja, coneguda com plaça del rei Moro”.
Així, a partir d’esta vesprada els xiquets de Tavernes disposaran d’una nova àrea de jocs múltiples que disposa també d’una engronsadora de cistella. Un espai en el qual tots els menuts podran entrar i desplaçar-se de forma segura. A més, s’ha cobert tota la zona amb gespa artificial.
“A estes obres s’hi han d’afegir actuacions en les vies públiques, com l’encreuament del carrer Mitja Galta amb la Barca i una obra que començarà de manera imminent com és l’accessibilitat de tots els encreuaments del voltant del Prado Comarcal. A més, és important anunciar que amb el superàvit que aconseguirem després de la liquidació del pressupost del 2017 continuarem fent inversions financerament sostenibles per al nostre municipi”, ha afegit Jordi Juan.

No hay comentarios:

Publicar un comentario