miércoles, 11 de octubre de 2017

GP Ajuntament, INVERSIONS EN LA CASA DE LA CULTURA

L’Ajuntament de Tavernes millora les infraestructures de la Casa de la Cultura

Entre les inversions hi ha la instal·lació d’un nou teló i la cambra negra per a l’escenari del saló d’actes, i el manteniment  dels motors i les barres electrificades.

El saló d’actes principal de la Casa de la Cultura disposa des de hui d’un nou teló i una renovada cambra negra. L’Ajuntament de Tavernes ha invertit un total de 11.500 euros per a millorar una instal·lació municipal que acull gran diversitat d’activitats durant tot l’any.

Així, s’ha canviat el teló de l’escenari principal, motoritzat, que necessitava ser substituït per deteriorament i la pèrdua de l’estat d’ignifugació, i s’ha renovat la cambra negra, a fi de dotar l’escenari de totes les mesures de seguretat. A més, una empresa especialitzada ha realitzat el manteniment dels motors i les barres electrificades, amb un pressupost de 7.500 euros de recursos propis de l’Ajuntament.

La regidora de Cultura i Festes, Encar Mifsud, ha manifestat que “davant l’escàs manteniment que s’ha fet en la Casa de la Cultura des de la seua construcció, un dels nostres objectius és anar fent les obres necessàries perquè este edifici municipal estiga en les millors condicions. Els treballs que s’han fet en la part de l’escenari del saló d’actes eren prioritaris i seguirem treballant perquè la ciutat dispose d’un espai escènic adequat amb una bona programació cultural. Des d’ací convide tota la ciutadania a gaudir dels espectacles que s’hi organitzen i a vetlar pel bon ús de les instal·lacions”.

Entre les millores, també s’ha disposat un nou faldó en l’entaulat que el consistori munta al carrer per a diversos actes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario