viernes, 24 de marzo de 2017

GP Ajuntament, RECAPTACIÓ CONTENIDORS ROBA USADA PER ALS ANIMALISTES

L’Ajuntament destina la part de la recaptació dels contenidors de roba usada a l’Associació Animalista de Tavernes

L'Ajuntament de Tavernes té un conveni signat amb l’empresa encarregada dels contenidors per a roba usada, Texlimca SA, que cedeix, una part dels recursos econòmics obtinguts, a les associacions o ONG que el Consistori determina. Enguany, estos recursos seran per a l’Associació Animalista de Tavernes.
                              
L’Ajuntament de Tavernes va signar dimecres passat un conveni nou amb l’Associació Animalista de Tavernes per valor de 2.164,50 euros, que l’empresa dels contenidors per a roba usada instal·lats a Tavernes ha ingressat enguany a l’Ajuntament.

L’objectiu d’este conveni és el control i l’esterilització de colònies felines de Tavernes. Per altra banda, esta associació ha signat un segon conveni de 1.500 euros per a realitzar campanyes de conscienciació, de respecte als animals, així com campanyes d’acollida. Entre les tasques a realitzar també es troben les campanyes centrades en la recollida d’excrements, així com l’assistència a animals abandonats i ferits.

En total, l’Ajuntament destina,  amb la signatura d’estos dos convenis, més de 3.600 euros a l'Associació Animalista de Tavernes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario