viernes, 31 de marzo de 2017

GP Ajuntament, LLUITA CONTRA VIOLÈNCIA GÈNERE

L’Ajuntament de Tavernes continua la prevenció contra la violència de gènere a través del projecte Irene

Enguany, al voltant de 300 alumnes de 14 i 15 anys rebran els tallers que aborden els estereotips assignats als gèneres masculí i femení per a crear una actitud crítica.

L’Ajuntament de Tavernes va posar en marxa el projecte Irene fa dos anys amb la finalitat de donar informació, formació i prevenció de violència sexual en jóvens i adolescents.

L’objectiu ha estat formar tota una generació; per això, els alumnes que van començar este programa en primer d’ESO són els que continuen formant-se en l’educació per la igualtat.

Enguany, a més d’estos jóvens que cursen ara tercer d’ESO, s’ha ampliat també als de primer i segon de FP bàsica, així com als alumnes del Centre de Dia d’Inserció Sociolaboral del Braç Treballador.

La regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha assenyalat que “continuem apostant per este programa, amb recursos propis, perquè creiem que és molt beneficiós i pensem que és en les aules on es pot treballar de forma més directa per la igualtat i contra la violència de gènere. Volem previndre els perills d’assetjament tant físics com virtuals, així com l’abús verbal i emocional”.

Agents d’igualtat titulats impartiran 33 tallers, que acabaran el dia 28 d’abril, i que busquen educar en igualtat de gènere i igualtat d’oportunitats i crear ciutadans conscienciats en la lluita contra la violència de gènere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario