martes, 1 de septiembre de 2015

Nota de premsa GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, ACTIVITATS ESTIU 2015

http://grupmv.blogspot.com / grupmv@gmail.com
http://refugialberglabastida.blogspot.com/
Tel. 685633185
Carrer de Gabriel Hernández, nº 51-2, Tavernes de la Valldigna (46.760)
LA VALLDIGNA


          LA MANCOMUNITAT DE LA VALLDIGNA I EL GRUP MUNTANYA VALLDIGNA, TANQUEN AMB ÈXIT DE PARTICIPACIÓ LES ACTIVITATS D’ESTIU 2015.

          Este cap de setmana amb la ruta de les neveres de Barx, finalitzen les activitats programades dins el cicle d’activitats que s’han anat realitzant per la Mancomunitat de la Valldigna i el Grup Muntanya Valldigna. Durant els dos mesos d’estiu que han durat estes activitats s'ha visitat els paratges i els llocs mes característics de la Valldigna, el turistes i visitants que durant l’estiu passen amb nosaltres uns dies, han pogut gaudir de rutes paisatgístiques i dels monuments mes emblemàtics de la nostra comarca, tant estimats pels Valldignencs. Els visitants que de tots els racons d'Espanya i d'Europa, han compartit amb nosaltres les nostres costums i com no de la gastronomia dels nostres quatre pobles de la Valldigna: Barx, Benifairó de la Valldigna, Simat de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna han segut els protagonistes de totes estes activitats que amb el lema “ DESCOBRIM VALLDIGNA”, es ha dut a conèixer i estar amb nosaltres gaudint de la bellesa paisatgística i monumental de la Valldigna.

          Des de Grup Muntanya Valldigna, volem agrair la seua participació a totes les persones que ens han acompanyat en estes activitats, així com als membres del GMValldigna, que han fet fàcil la realització de les activitats, ja que durant els dos mesos que s’han fet hem aconseguit una mitjana de 38 participants per cadascuna, quota que supera les participacions dels altres anys. Creguem que hem aconseguit amb la nostra col·laboració, el difondre i potenciar turísticament la nostra comarca, així com reforçar els llaços d’unió entre els pobles de la Valldigna.

Es comprometem dins del calendari d’activitats del GMValldigna,  que durant la resta d’any anirem realitzant excursions per a continuar difonent els valors humans, paisatgístics i monumentals de la Valldigna, recorrent els nostres senders i pobles. Anirem informant de totes les eixides a les persones que estiguen interessades en participar en estes activitats.



No hay comentarios:

Publicar un comentario