lunes, 7 de septiembre de 2015

FESTES 2015, ACTES PROPER DIVENDRES DIA 11

Festival de Corals a les 19 hores en la Casa de la Cultura. Els cors que hi participen són la Coral XV de Març i la Coral Marinyén de Tavernes de la Valldigna, dirigides per Fran Lledó. El repertori d'obres que interpretaran són:

Coral XV de Març

1. Ubi caritas...Ola Gjeilo
2. Riendo el aurora...J.B Comes
3. Ntzi nga bo na wo ke..Ekoga
4. El vell Montgo..E.Murillo
5. Nessun Dorma...G.Puccini
6. Kalinka...pop Rusia
7. Halleluja...Arm: Mombiedro 

Coral Marinyén

1. T'he mirat...F. Vila
2. Dona dona...pop Israel
3. Canta la mare... A.Xover
4. O voso galo comadre...Groba
5. Serra de Mariola...E. Terol
6. Bon menu...Zoller

Inauguració de l'Exposició Juan Bautista Alberola a les 20:30 que estarà fins al divendres 18 de desembre. Es tracta d'una mostra pictòrica on l'artista "evidencia que camina, inflexible, amb passos ferms. Hui ens porta un missatge colorista sense falsos plantejaments. És un artista que no s'ha deixat influir per maneres i actituds extraplàstiques. Els seus olis i dibuixos tenen el segell inconfusible d'una obra de raó equilibrada. Són emotives expressions on domina l'equilibri cromàtic i una línia precisa, justa, raonada en la intenció". Felo Montsó.


"Festellés". Festegem Estellés, a les 21 hores en la plaça de la Casa de la Cultura. Quatre edicions hem fet ja a Tavernes de la Valldigna. Han estat sopars populars, amb alguna menja pròpia de la gastronomia valenciana, amb lectures obertes en què s’han recitat poemes del burjassoter i d’altres escriptors d’arreu del món i de tota llengua. Enguany repetim, com un acte més del programa de Festes, com una altra activitat festiva que serveix a la salut i comunió del grup, i a l’estima de la poesia.




No hay comentarios:

Publicar un comentario