martes, 29 de septiembre de 2015

Gabinet Premsa Ajuntament, TAVERNES SOLIDARIA AMB ELS REFUGIATS

L’Ajuntament de Tavernes col·labora per a coordinar l’ajuda als refugiats

Tavernes forma part de la xarxa de ciutats acollidores de refugiats, desplaçats i demandants d’asil que ha creat la Generalitat Valenciana.

L’Ajuntament de Tavernes ja va mostrar fa unes setmanes la seua disposició a ser solidari amb els refugiats sirians. L’alcalde, Jordi Juan, i els regidors Josep Llàcer i Noèlia Alberola, compromesos a ajudar a estes famílies, van mantindre contactes amb la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Com ja és sabut, Vicepresidència i Conselleria estan treballant en un pla d’atenció als refugiats, desplaçats i demandants d’asil a la Comunitat Valenciana.

Una de les propostes de l’Ajuntament és fer un cens de veïns de Tavernes disposats a cedir habitatges desocupats per a acollir famílies de Síria (que serien com màxim dos en el nostre municipi), però també es pot ajudar amb manutenció, roba, transport, acompanyament de gestions, intèrpret o altres consideracions. Si algú està disposat a oferir ajuda a refugiats, ho podrà fer entrant en l’enllaç que proporciona l’Ajuntament  http://tavernes.es/serveis/serveis-socials/informacio-serveis-socials/ajuda-a-families-de-siria  i descarregant-se un imprés que haurà d’omplir i entregar a l’edifici Braç Treballador en el carrer Calvari 87, on es troba la regidoria de Serveis Socials, o també a l’Ajuntament.

Així, l’Ajuntament de Tavernes pretén donar resposta, tanta com siga possible, a una urgència humanitària que afecta milers de persones que estan en situació greu per haver hagut de fugir del seu país en guerra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario