martes, 1 de agosto de 2017

GP Ajuntament, NOU DISSENY WEB MUNICIPAL

Tavernes estrena web amb un nou disseny més intuïtiu i dinàmic

L’objectiu és acostar l’activitat de l’Ajuntament als ciutadans de Tavernes, facilitant-los la navegació dins la web i que puguen accedir de forma senzilla i directa a la informació.

L’Ajuntament de Tavernes obri una web municipal renovada a través de la plataforma de la Diputació de València on hi ha més de 200 municipis adscrits.
La nova web, que s’ha presentat hui al saló de Plens, ofereix importants millores perquè els ciutadans del municipi puguen emprar esta xarxa com un servei més i accedisquen a la informació de manera més ràpida i directa. La pàgina té un nou disseny molt més intuïtiu, que parteix de tres itineraris: Turisme, Ajuntament i Transparència.
L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha destacat que “per a nosaltres com a govern la web és una eina molt important que es resumeix en una sola paraula: transparència. En cadascun dels rànquings que es publiquen en la Comunitat Valenciana pel que fa a la transparència de les webs municipals, l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna sempre està en les primeres posicions, quan es compara en Ajuntaments similars en quant a població”.
Una vegada dins la icona de l’Ajuntament, tot el contingut està ordenat per categories, per tal que siga fàcil la localització de la informació. Serveis municipals, informació sobre l’Ajuntament, el Ple en directe i notícies, així com bans, esdeveniments i els anuncis destacats són alguns dels continguts que podran trobar els usuaris.
A més, s’han disposat unes icones amb els telèfons d’interés actualitzats, les farmàcies de guàrdia, l’agenda d’activitats i l’emissora de ràdio municipal, Valldigna Ràdio.
Una de les millores introduïdes en la nova plataforma és el cercador. En este nou model de web podrem realitzar cerques d’una forma més àgil i eficaç.
El regidor de Comunicació, Enrique Chofre, ha assenyalat que “un dels objectius fonamentals ha estat modificar el cercador. Este és molt més potent ja que els documents es creen directament a la web. Per tant, a l’hora de cercar qualsevol tipus d’informació serà molt més ràpid i eficaç”.
Des de la web, que continua tenint el mateix domini (www.tavernes.es), es podrà accedir als perfils institucionals de Facebook, Twitter i Instagram.

Nova aplicació per a telèfons mòbils a finals de setembre

Una nova APP per a telèfons mòbils connectada a la web serà una eina de rellançament del turisme de Tavernes i permetrà la comunicació entre l’ajuntament i el ciutadà que podrà rebre avisos amb informació del seu interès.

No hay comentarios:

Publicar un comentario