martes, 15 de agosto de 2017

Nota premsa Cáritas , CAMPANYA DEL QUILO, AGRAÏMENT

Finalitzem la Campanya dels quilos a la platja de Tavernes, realitzada durant els dies 12 i 13 d’agost, amb una molt bona participació. En aquest ja son 10 anys els que realitzem aquesta campanya estiuenca que va nàixer per tal d'aprofitar l’augment de la població durant  les vacances i així poder conscienciar a un major nombre de persones i recaptar més aliments per tal d’abastir l’Economat de cara als propers mesos de la tardor.
Passats els anys a més de recaptar aliments com a finalitat assistencial, les nostres campanyes i accions busquen dur endavant objectius com la conscienciació i denuncia social, la promoció i formació laboral. Actualment, i tot que ha minvat la quantitat de famílies que necessiten la nostra ajuda amb aliments, encara hi són unes 120 famílies les beneficiaris d’aquestes campanyes de recollida d’aliments. Però com al mateix temps aquestes campanyes generen un suport econòmic, ens  permeten el recolzament per tal de promoure  la formació i la integració social. Disminuir la cronicitat de moltes famílies de la vall és l’objectiu promocional que ens hem marcat amb preferència, són molts pares i mares de família els que necessiten millorar la seua formació acadèmica i laboral per tal d’eixir d’un cercle de dependència del que es retroalimenten.
Tots els voluntaris que formem Càritas Interparroquial de Tavernes ens sentim orgullosos de la tasca realitzada i dels resultats aconseguits durant aquest cap de setmana: 253 quilos amb aliments i productes de neteja  i 1735 euros. Aquestes quantitats testimonien, una vegada més, la solidaritat de tots els habitants de la Valldigna així com de tota la gent que ens visita.
Som tots una mateixa comunitat i com a germans i habitants de la mare Terra tenim el deure d’atendre, escoltar, acompanyar i ser acompanyats , compartir i ajudar a millorar les relacions social fomentant l’acompliment dels drets humans i facilitant els projectes promocionals i formatius necessaris que puguen permetre la millor integració en aquesta societat tantes vegades injusta i adversa.
Són moltes les accions realitzades al llarg de l’any per Càritas i el nostre equip vol manifestar el seu agraïment a tots aquells ciutadans, institucions , entitats i associacions  que donen suport a la nostra tasca de manera desinteressada, així com als mitjans de comunicació pel suport donat per a tal de difondre-les i  com no a l’Ajuntament de Tavernes pel seu recolzament.

Gràcies, moltes gràcies a tots !

No hay comentarios:

Publicar un comentario