viernes, 13 de mayo de 2016

GP Ajuntament, NOVA ZONA JOCS INFANTILS

Els xiquets de Tavernes ja disposen d’una nova zona de jocs infantils

L’Ajuntament de Tavernes ha obert el nou parc infantil situat entre el carrer Paco Valiente i Na Violant d’Hongria.

L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Serveis Públics, ha creat una nova zona de jocs en un solar cedit al consistori. D’esta manera, l’Ajuntament afegeix un espai dedicat als menuts i evita l’estat d’abandonament en què es trobava.
La Regidoria va adjudicar a l’empresa Mobipark SL el contracte d’obra d’una zona amb dos tobogans, quatre seients amb molls i altres elements per als xiquets. A més, s’hi han instal·lat dues pèrgoles que faran ombra i una plataforma de cautxú. S’ha buscat en tot moment dotar-lo d’elements fàcils de traslladar en cas que en un futur es produïra la venda del terreny.  
L’adjudicatària s’ha encarregat també del subministrament de jocs en altres parcs, tant del nucli urbà com de la platja de Tavernes i la Goleta.
S’ha tractat de millorar les diverses zones de jocs infantils repartides pels jardins de la ciutat amb la renovació i reposició d’alguns elements: el parc de la plaça d’Espanya, el del passeig de Lepant, el del passeig de Colon, el del tir i arrossegament, el del carrer Metge Grau, el de la zona dels Sequers i el de  l’avinguda de la Marina.
El pressupost d’estes obres ha ascendit a 29.964,43 euros de les ajudes del Pla d’Inversió en Parcs i Jardins (PIPJ) de la Diputació de València.
D’esta manera, es pretén satisfer la demanda del barri, on resideixen bona cosa de famílies jóvens amb fills.

No hay comentarios:

Publicar un comentario