miércoles, 4 de mayo de 2016

GP Ajuntament, CURS SUPORT VITAL BÀSIC DESFIBRIL.LADOR

Curs de suport vital bàsic i desfibril·lador semiautomàtic per al personal d’Esports de l’Ajuntament

Els treballadors del departament d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes van assistir a un curs preparatiu per a possibles emergències sanitàries. En les classes es van explicar les nocions dels aparells circulatori i respiratori i es va practicar la tècnica RCP.

L’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna va organitzar un curs de suport vital bàsic i desfibril·lador semiautomàtic dirigit al personal del departament d’Esports de l’ajuntament. L’objectiu del curs fou preparar els treballadors per a una possible emergència sanitària que comporte riscos vitals i que necessiten una resposta immediata, com en el cas d’una parada cardíaca.

Amb este curs, que es va impartir a la Casa de la Cultura, es pretén que el personal d’Esports forme part d’una actuació integral dins de les actuacions pertinents en la cadena de supervivència i, a més, poder atendre a les persones accidentades en el menor temps possible i amb eficàcia.


Santiago Miñana, graduat en Infermeria, professor titulat en Suport Vital Avançat i màster en Urgències i Emergències Sanitàries, fou el responsable d’impartir el curs.



Les classes es van basar en una part teòrica d’Anatomia Bàsica on es van explicar les nocions bàsiques dels aparells circulatori i respiratori. L’altra part del curs es va centrar en una part teòrica-pràctica on els assistents van realitzar les tècniques de RCP (reanimació cardiopulmonar) en adults i xiquets, les tècniques de suport vital bàsic i també es va explicar l’ús del desfibril·lador. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario