lunes, 5 de octubre de 2015

UNA SITUACIÓ COMPROMESA

Les coalicions son la suma d'interessos dels partits que la formen i sobre tot de partits que compartixen cosses en comú. I quant açò no es dona sols queda un camí.

En este cas hi ha un tema fonamental, essencial, en el que no estem d'acord els del Bloc amb Incitiva i Verds, així qué sentint-ho molt pense no queda més camí junts a nivell naciOnal, en Corts i Ajuntaments huí per huí seguim compartint objectius i com bé va dir Oltra, no sería la primera vegada que no anem tots tres junts  

I a les properes autonòmiques ja vorem, per mig tenim també unes europées, perquè si els altres dos seguixen en la legítima tendència de pactes previs amb Podemos o altres forces no valencianistes, mal ho tindrem també.

Ara bé, jo els voldría preguntar als meus companys que han aprovat que el nom de Compromís vaja prevalent, qué opinen sobre les paraules de Montiel.

No obstant dit nom de Compromís no anirà mai junt al de Podemos si el Bloc no vol, perquè és el nom dels tres com a coalició, i el Bloc evidenment i vingut el cas si ésta es trenca no ho va a permetre. 




No hay comentarios:

Publicar un comentario