jueves, 3 de noviembre de 2016

GP Ajuntament, ÈXIT ASSISTÈNCIA NIT AL BOLOMOR

Èxit d’assistència al campament neandertal de la cova del Bolomor
  
Les 90 persones que van omplir la cova del Bolomor van viatjar en el temps per a conèixer com era la vida dels neandertals.


La cova del Bolomor va oferir viure una nit en un campament neandertal de fa 235.000 anys, a través d’elements decoratius, rèpliques arqueològiques, so, imatge i escenes representades. D’esta manera, es contà la història d’un grup neandertal que va arribar a la Valldigna i es va establir en el jaciment, on s’han trobat restes dels focs més antics que es coneixen.

Esta activitat nocturna, que va tindre lloc dissabte passat, va acollir 90 persones, que ocuparen totes les places de les dues sessions programades.

Esta experiència única, que es reprendrà a partir del mes de març per a tots els que no han pogut gaudir-ne ara, complementa les visites guiades a la cova i els tallers didàctics de foc i talla lítica amb sílex.

Per al diumenge dia 13 de novembre, i també els dies 6 i 8 de desembre, hi ha previstes noves visites i tallers des de la Casa de la Cultura de Tavernes. Els interessats hauran d’inscriure’s en la Tourist Info o en visitas@bolomor.com.

No hay comentarios:

Publicar un comentario