lunes, 21 de noviembre de 2016

EL PROPER DIVENDRES, BERERNAR SOLIDARI DE CÀRITES TAVERNES

BERENAR SOLIDARI – CÀRITAS INTERPARROQUIAL
25 NOVEMBRE  2016
Com cada any i amb l’arribada de l’Advent , Càritas Interparroquial  de Tavernes  vos convida a participar en el tradicional  BERENAR SOLIDARI .
Des de les nostres Acollides els voluntaris de Càritas deriven a totes aquelles persones més vulnerables a acudir al projecte de Càritas que més s’adequa a les seues necessitats:  Rober, Economat, Reforç escolar, Alfabetització, Escola de mares i pares, Formació i treball. Però són accions com: “  BERENAR SOLIDARI ”,  “CAMPANYA DELS QUILOS”, “FIRA DEL LLIBRE “ ..... organitzades per l’equip d’animació les que permeten,  a més de recaptar fons per dur endavant les nostres tasques, sensibilitzar i conscienciar a la nostra societat.
“Cridats a ser comunitat”  és el lema que completa la Campanya institucional que Càritas va començar en el curs 2014 – 2015 amb el tema “ Estima i viu la Justícia”. Desprès  de veure el primer any que és el que passava amb els nostres germans, de posar-nos en camí per deixar la nostra emprenta de Justícia en el segon any, en aquest últim any volem fer habitable la Casa comú que és el nostre planeta Terra.
La proposta remarca el fet de que tots i cadascú de nosaltres, oblidant les individualitats, pot fer algo per canviar el món....  Hem de donar un pas i participar, prendre consciencia de que formem part d’una humanitat que és generosa en riqueses i pluralitat però també en dolor i injustícia. És el moment de revisar el nostre estil de vida, els nostres hàbits de consum, la manera de col·laborar amb la sostenibilitat del planeta i actuar.
Vos esperem el proper divendres 25 al MERCAT MUNICIPAL, des de les 16:30  fins a les 20:00 h, i com ja sabeu podeu participar de dues maneres o bé venint a berenar i aportant el suport econòmic o bé fent coques o dolços i contribuir en aquest menjar a tindre una major quantitat i varietat d’aliments per a vendre.  Vos animem a vindre per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal..................
Des de Càritas Interparroquial agraïm a tots aquells particulars que participen aportant coques, dolços, fruita .... així com als comerços, magatzems  i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions; a tots vosaltres, el mitjans de comunicació, que divulgueu les nostres accions i .........com no agraïm de bestreta l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la seua assistència

Moltes gràcies a tots

No hay comentarios:

Publicar un comentario