miércoles, 6 de abril de 2016

GP Ajuntament, CURSA MUNTANYA CAMPIONAT AUTONÒMIC

El campionat autonòmic de cursa per muntanya es celebra a Tavernes

La cursa tindrà lloc el diumenge 10 d’abril amb eixida a les 9 hores al passeig País Valencià. També hi haurà diverses activitats per a tots els públics.

Este diumenge, 10 d’abril, Tavernes de la Valldigna acollirà el campionat absolut individual i per clubs de cursa per muntanya de la Comunitat Valenciana, L’acte està organitzat pel Centre Excursionista de Tavernes i compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Creu Roja, Protecció Civil i diversos comerços i empreses.

L’eixida de la cursa tindrà lloc a les 9 hores al passeig País Valencià. A més, en esta zona hi haurà diverses activitats per a tots els públics, com castells, rocòdrom infantil, paradetes de l’Associació de Comerciants de Tavernes, i orquestra. L’arribada també serà al passeig.

La cursa recorrerà les dos vessants de la muntanya de Les Creus, passarà pel sender dels Amoladors, la font de La Sangonera, Alt de les Creus, Fontetes de Cantus, Castellets, Racó de Joana, Racó de Redo i sender de la Granata. Durant este itinerari, els participants gaudiran del paisatge i de les espectaculars vistes que ofereix la Valldigna. És una activitat de la Federació Valenciana de Muntanya. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario