Cinquena sessió del Cicle d’Economia i Territori
Durant la jornada, Alejandro Roda va contar als assistents el naixement de Fira València i va explicar els exemples de Forinvest i Gastrónoma, dos certàmens valencians d’èxit.
Ahir va tindre lloc la cinquena sessió del III Cicle d’Economia i Territori, a la qual van assistir membres d’associacions i empresaris de Tavernes. L’acte va estar presidit pel director de fires de Fira València, Alejandro Roda, i també hi van acudir el coordinador del Cicle, Pau Pérez, i el regidor de Foment Local, Josep Llàcer.
Alejandro Roda va explicar als assistents que Fira València va nàixer fa quasi 100 anys gràcies a l’impuls de molts empresaris que es van unir per a mostrar els seus productes. Amb esta iniciativa es va fomentar l’associacionisme i es va permetre millorar la competitivitat de les empreses.
Per al director de fires de Fira València hi ha quatre pilars fonamentals per a organitzar un certamen. Per una banda, l’oferta; en segon lloc, tindre el suport dels mitjans de comunicació, ja que amb Internet i les xarxes socials la informació aplega més lluny i més ràpid; en tercer lloc, ha d’haver-hi una demanda, tindre en compte els clients, els visitants de la fira, les associacions i, finalment, la formació i la informació.
Durant la jornada es van exposar dos casos de fires d’èxit: un fou el de Forinvest. El millor espai de networking financer empresarial del país i l’altre va ser el de Gatrónoma. El gran esdeveniment de la gastronomia. Amb estos exemples Roda va explicar com unes fires menudes poden anar fent-se grans i acabar sent un referent. “L’èxit és de tots, dels sectors, dels empresaris, dels mitjans de comunicació i de la societat en general: tots contribuïm a l’èxit”.
No hay comentarios:
Publicar un comentario