sábado, 16 de enero de 2016

REFLEXIONS VARIES AL VOLTANT DELS GRUPS PARLAMENTARIS

Estos tres darrers dies he anat penjant reflexions sobre el tema dels grups parlamentaris, i ací vos les deixe tottes juntes, perquè del conjunt trau ú millors conclusions. 

I afisc una pregunta-reflexió al final, a vore si algú la sap respondre.


Bicicletes, banda de música al ritme de música valenciana, ecologistes, gent vestida informalment, mooooolta gent jove i fins un bebé, en el congres ara mateix : Algo sí está canviant en Espanya, ja era l.hora !!!


S.ha consumat el primer acte de la gran coalición, en uns dies el segon ? Pot ser, de suicides està ple el mon mondial, i Espanya no és una excepció.


El PPPsoe deixa fora de l.altra Mesa, la del Senat, a la tercer força en éste com es Podemos, i donen per contra entrada al PNV ... S'amplia la gran coalición ?
Com ha dit el portaveu moradet, el Psoe pareix que estiga diguent aposta adeu al govern d.Espanya ...
Pense no va dessencaminat, està buscant que el menyspreci a Podemos i coalligats provoque el rebuig d.estos a donar suport a Pedrete, i així tindre l.excusa per a que governen PP i Ciudadanos ...
Que mal pensat soc ... O no ...

Els diputats d'ERC no trobaven on sentar.se en l.hemicicle ... Premonició ?

Es a dir, amb els dos partit que defenen independitzar-se d'Espanya la Mesa va a fer la vista grosa i sobre no arrivar al 15% en Barcelona es van a permetre tindre grup, i amb Compromís que ho complix de sobra van a ser quisquillosos ... És per fer-los la pilota per a vore si es calmen ?
Igual és qué ens tindriem que ficar més radicals ... Ens espenten sense dubte, i als no soberanistes com jo a cada vegada ens costa més i més ser-ho.
En Catalunya a més s'empenyen en negar-los la veu, més independentistes, ací si ens neguen la veu vorem.
Es veu que no ho entenen, a força de urnes ho entendran.

El Psoe cedix dos senadors a ERC i Convergència, a més del que va cedir ja al PNV, per a que tinguen grup.
Mentres no li deixen lloc en la Mesa al tercer, Podemos, i ens neguen grup a Compromís, En Comú i Marea : És o no és una clara provocació per a que no donem suport a Pedrito i així tindre l'excusa per a que governe el PP davant la alternativa de noves eleccions ?
Doncs això, el Psoe va ensenyant poc a poc i cada vegada més la pateta, i ésta cada vegada és menys roja i més blaveta, en uns dies ja "vola" i tot.
Quina vervonya deuen tindre les persones que encara queden d'esquerres en eixe partit vegent com s'imposen de nou aquells que ja els vengueren en ares de la raó d'Estat quan es va modificar el 135 de la CE per a que cobren abans els bancs que atendre les necessitats socials, els de la OTAN de entrada No i de salida tampoco, i altres i altres més.


Ara resulta, diuen, que el PP té por a un potent grup de entre 19 i 27 diputats provinents d.aquelles coalicions a les que no ens volen deixar tindre grup propi, perquè coordinats com estarem dominarem el grup mixte.
Em ve al cap una cançó que dia "sufre mamón, devuelveme a mi chica ... "
Doncs rés, per a no fer.los sofrir vorem d.estar quiets i calladets ... Sí, segur 


Escoltant a Oscar López tractant d. explicar lo inexplicable, deduisc que la jugada de facilitar com siga que ERC i la marca de Convergència tinguen grup propi en Les Corts Generals, mentres li fan la punyeta a Podemos i coalicions com tots sabem, és una clara tàctica de que els catalans li diguen sí o s.abstenguen en una possible investidura de Pedrito, i que als segons els siga impossible dir sí per tots els entrebancs ficats i així tirar.los la culpa d.una despres abstenció socialista i govern popular.
Però els nostres i els d,Iglesias son llestos, molt llestos, i no caurem, si fa falta anem a noves eleccions i ho pagaran car, però que ven car els "socialistos", i si no son ara seran en quatre anyets, però cauran com en Grecia han caigut.
I a més estan aconseguint que aquells que ens oposarem al pacte encara ens sigam oposant a tal i com s.ha signat, comencem a no vore malament una forma d.aglutinar la veu valencianista amb altres sense perdre la nostra identidat nacionalista i assegurant.nos esta vegada, això sí, poder tindre un grup propi sense cap de dubtes, fórmules hi han i varies.

P.D. El rei va a rebre entre altres a Baldo. És a dir, som clarament una coalició diferent i diferenciada per a recomptar els vots i per a rebren.s el Jefe del Estat per a vore a qui li encomana el govern, però no xq un reglament ho diu tindre grup propi diferent i diferenciat d.altres ...
Està clar, no ???


Una reflexió per a acabar l'article : Si donar suport al referéndum en Catalunya és trencar Espanya, donar-li més veu en Senat i Congrés de la que han aconseguit en les urnes als que sí la volen trencar qué és ? 
I al mateix temps llevar-la a qui sí ho ha aconseguit en éstes i vol una Espanya unida encara baix altre modèl. 






No hay comentarios:

Publicar un comentario