lunes, 27 de noviembre de 2017

Nota de premsa de Cáritas ,BERENAR SOLIDARI

BERENAR SOLIDARI   CÀRITAS
1 de desembre 2017      ( Mercat Municipal )

Parlar hui de compromís no està de moda, està associat al per a sempre en un món en el que quasi tot el que passa és per a un moment o estona . Parlar hui de compromís es anar contracorrent. la falta de compromís és el que caracteritza a la nostra societat: en les relacions, en la parella, en la vida social, en la política, en la cultura..... les noves dinàmiques socials són construïdes per a que funcionen sense necessitat de compromís.
En Càritas anem contracorrent i si que volem parlar de compromís, del compromís que conforma a la persona en tota la seua integritat, del compromís social i caritatiu que te la seua arrel  en l’Evangeli i el seu referent en Jesús.
“El teu compromís millora el món ” és la Campanya Institucional 2017/18 i fonamentant-nos en aquest  campanya volem anunciar-vos que un any més Càritas Interparroquial de Tavernes organitza el ja tradicional BERENAR SOLIDARI  al MERCAT MUNICIPAL ( divendres 1 de desembre des de les 5 de la vesprada fins a les 8 de la nit ).
Durant aquest acte  donarem també inici a la CAMPANYA DEL QUILOS , que com tots els anys organitzem al començar l’Advent i a més a més junt a altres entitats celebrarem el DIA DEL VOLUNTARI, que enguany es realitza a Tavernes a nivell d’arxiprestat amb la finalitat de possibilitat un espai d’encontre festiu de tot el voluntariat de la zona.
Vos animem a vindre per tal d’assaborir les millors coques dolces i salades de fabricació casera, a berenar xocolate i bunyols, a tastar els primers pastissets de moniato de Nadal i agraïm a tots aquells particulars que participen aportant coques, dolços, fruita .... així com als comerços, magatzems  i forns que ens han recolzat amb les seues aportacions; a l’Ajuntament que com sempre ha posat al nostre abast els seus serveis i instal·lacions; a tots vosaltres, el mitjans de comunicació, que divulgueu les nostres accions i .........com no agraïm de bestreta l’assistència de tots aquells i aquelles que ens recolzaran amb la seua assistència.

MOLTES GRÀCIES 

No hay comentarios:

Publicar un comentario